Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در قالب ویدئوی نقشه‌های هوایی ارتفاعات جنوبی مشهد، نقشه پروژه کمربند جنوبی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها حرف و حدیث درباره حواشی پروژه کمربند جنوبی مشهد دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است. در واقع پس از آنکه صدای بیل مکانیکی‌ها دوباره از کوه‌های جنوبی مشهد شنیده شد، فعالان محیط زیستی و دغدغه‌مندان حوزه شهری مشهد، نسبت به ادامه این پروژه اعتراض کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما این بار شهرداری مشهد، مصوبه ستاد تدبیر را با خود داشت تا در این منطقه با هدف ایجاد فضایی برای تفریح مردم، پارکینگ بسازد!

اما یکی از سوالات اساسی این است که پروژه کمربند جنوبی مشهد دقیقا کدام نواحی شهر را با خود درگیر می‌کند.   بیشتر بخوانید:  قطع دستگاه تنفسی مشهد پویشی برای صیانت از ارتفاعات جنوبی مشهد پاسخی به ادعای «سیاست‌زدگی مخالفان کمربند جنوبی مشهد» سعید شعرباف، عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع)، در یک فایل ویدئویی که حاوی نقشه هوایی ارتفاعات جنوبی مشهد است، به صورت مفصل درباره محدوده عملیاتی این پروژه توضیح می‌دهد.

شعرباف در اینستاگرام خود نوشته است: حالا که امکان مباحثه‌های تخصصی رسانه‌ای در مقیاس وسیع در صدا وسیما و سایر رسانه‌های رسمی فراهم نیست، ان شاءلله به صورت مرتب، نکات و پیشنهاداتمان در مورد ارتفاعات جنوب مشهد را روی کالبد این منطقه در هفته‌های آینده در همین صفحه شرح خواهیم داد. شاید گوش شنوایی یافت شود. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی ارتفاعات جنوبی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتفاعات جنوبی مشهد کمربند جنوبی مشهد شهرداری مشهد پروژه کمربند جنوبی کمربند جنوبی مشهد ارتفاعات جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، مرادعلی الله وردی اظهار کرد: این بلوار به محلی برای استقرار مشاغل مزاحم شهری تبدیل شده است از این رو حذف پل‌ها برای مسدود کردن دسترسی خودروها به پیاده روها با جدیت دنبال شده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌های این بلوار ایجاد زیرگذر در تقاطع امیرالمومنین (ع) است که طرح آن در حال تهیه است و اجرای آن بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

شهردار حمیدیا از دیگر اقدامات به ایجاد بوستان‌های جدید و فرهنگسرا در شهر حمیدیا اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۸۲ درصد بودجه شهر به پروژه عمرانی اختصاص یافت که شامل ۳۵ پروژه با ۳۰۰ میلیارد تومان بود و امسال هم دنبال می‌شود.

وی اظهار کرد: حمیدیا اولین شهری است که برنامه ۵ ساله مصوب دارد که در اجرای طرح‌ها تأثیر بسزایی دارد.

شهردار حمیدیا به سیلاب سال گذشته اشاره کرد و افزود: سیلاب ۱۴۰۱ شهرداری باعث شد که شهرداری برای مهار سیلاب نسبت به مخزن هیدرولیکی در مسیر رودخانه برای مهار روان آب‌ها اقدام کند تا جذب آب‌های زیرزمینی شود.

الله وردی اضافه کرد: دو باب مخزن دیگر هم برای کنترل روان آب‌ها در حال ساخت است و ۱۵ حلقه چاه نیز حفر خواهد شد چرا که بعضی معابر شهر بافت قدیم و در معرض آسیب از مخل روان‌آب‌ها قرار دارد.

کد خبر 6091117

دیگر خبرها

  • باران میهمان ارتفاعات جنوبی کرمان می‌شود
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • لزوم تأمین منابع مالی برای تکمیل پروژه‌های آبرسانی به مشهد مقدس
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • ببینید | نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا
  • نقشه خیزش اعتراضی در دانشگاه های آمریکا
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی