Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی نجفی روز دوشنبه در مراسم امضای این تفاهمنامه افزود: نیشابور اولین شهری است که بودجه مورد نیاز برای آسفالت معابر شهری را براساس مطالعات کاربردی دانشگاه فردوسی مشهد تدوین کرده است.
وی ادامه داد: بودجه آسفالت معابر شهری ۲۰۰ میلیارد ریال پیش‌بینی شده بود که با اصلاح بودجه به ۱۶۰ میلیارد ریال کاهش یافت و مبلغ این تفاهمنامه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است و در این قالب نیازسنجی کیفیت آسفالت انجام می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار نیشابور گفت: طی یک‌سال گذشته برای جذب ایده‌های نوین و استفاده از فناوری‌های روز در حوزه‌ بازآفرینی شهری، بازیافت زباله‌ها و حفظ محیط زیست تفاهمنامه همکاری دیگری با دانشکده جامع علمی کاربردی و مرکز رشد نیشابور منعقد شده است.
وی افزود: در شهرداری نیشابور بالغ بر ۲۰ طرح عمرانی با هزینه حدود ۱۳۰ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است که تعدادی از این طرح‌ها امروز به بهره برداری ‌رسید.
نجفی ادامه داد: در این راستا طرح‌های باند دوچرخه‌سواری ضلع شرقی محور باغرود، آبنمای بوستان شهید باهنر و بازگشایی امتداد بولوار بعثت با هزینه بالغ بر ۷۲ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.
وی گفت: با توجه به محدودیت منابع انسانی برای تسهیل و تسریع در خدمت رسانی به شهروندان بخش عمده حوزه خدمات شهری شهرداری نیشابور برون‌سپاری شده و در این چارچوب برای سالم سازی فرآیندهای اداری و کاهش حجم مراجعات در حوزه شهرسازی نیز طرح برون سپاری در حال اجراست که در گام اول امور مربوط به استعلام‌های مورد نیاز برای صدور پروانه ساخت و ساز و پس از آن صدور پروانه و مجوزهای پایان کار برون سپاری می‌گردد.

شهردار نیشابور افزود: برای اصلاح نقشه پایه مناطق شهری نیازمند نقشه‌برداری مجدد هستیم که برای نقشه‌برداری به صورت زمینی ۲۰ میلیارد ریال و با پهپاد هشت میلیارد ریال مورد نیاز است.
وی ادامه داد: مدتی قبل با تصویب شورای شهر نرم‌افزاری به مبلغ حدود چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال برای بهره‌برداری از نقشه‌های شهری نیشابور خریداری شد اما به دلیل‌ اینکه نقشه‌های احصا شده طی سال‌های ۹۱ و ۹۲ دارای اشکالات فراوان در تطبیق با وضعیت فعلی و طرح تفصیلی است امکان استفاده از این نرم‌افزار را نداریم.
نجفی با بیان اینکه بر اساس مصوبه کمیته انطباق فرمانداری در حال حاضر برای ساختمان‌های بیشتر از سه طبقه مجوز ساخت صادر نمی‌شود گفت: با توجه به‌ اینکه محدوده شهری احصا شده و به ساخت و سازهای خارج از این طرح خدمات ارائه نمی‌شود، امکان توسعه شهری به صورت‌ افقی و عمودی امکان‌پذیر نیست که این امر موجب افزایش بی‌رویه قیمت و اجاره املاک شده و برای حل این مشکل که موجب نارضایتی شهروندان شده باید با همکاری فرمانداری و راه و شهرسازی تدبیری اندیشیده شود.
مرکز شهرستان ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها نیشابور شهرداری نیشابور دانشگاه فردوسی مشهد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیشابور شهرداری نیشابور دانشگاه فردوسی مشهد نیشابور شهرداری نیشابور دانشگاه فردوسی مشهد شهرداری نیشابور میلیارد ریال بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۵۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از بازار گل و گیاه ارغوان تا پایان ۱۴۰۳
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • تجمع جامعه دانشگاهیان مشهد مقابل دانشگاه فردوسی مشهد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی به روسای دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از تجمعات ضداسرائیلی دانشجویان
  • فراهم شدن امکان حضور دانشجویان و بیماران غیرایرانی برای تحصیل و درمان در مشهد
  • رییس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاههای آمریکا نامه اعتراضی نوشت
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی