Web Analytics Made Easy - Statcounter

حقیقی با بیان اینکه سال گذشته در تکاپو بودیم در هیچ ناحیه‌ای از مشهد«بازمانده از تحصیل نداشته باشیم» یعنی دانش ‌آموزی به خاطر نداشتن امکانات، از ثبت نام محروم نماند، گفت:برقراری عدالت آموزشی در حاشیه شهر ماموریت مهم آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «ابوالحسن حقیقی» امروز(۱۵ مهر) در جمع خبرنگاران برقراری عدالت آموزشی در حاشیه شهر را مأموریت بسیار مهمی برای آموزش‌وپرورش دانست و اظهار داشت: بر اساس رویکردهای سند تحول بنیادین بنابر فرموده مقام معظم رهبری تمام دانش‌آموزان باید از عدالت و کیفیت آموزشی برخوردار باشند، برقراری عدالت و کیفیت آموزشی وظیفه آموزش‌وپرورش است که باید بین دانش‌آموزان عشایر، روستا یا حاشیه شهر با دانش‌آموزان شهر برقرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه بعد از مراجعه جمعی از معلمین دغدغه‌مند روستای کلاته برفی برای حل مشکل کودکان و نوجوانان مشکوک التابعه و محروم از تحصیل، یک گروه ویژه تشکیل شد تا سریعاً بحث آموزش این دانش‌آموزان پیگیری شود و هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد گفت: ۴۰ برنامه در راستای تحقق رویکردهای سند تحول پیش‌بینی شده که شامل برنامه‌های فرهنگی، ورزشی، مشاوره‌ای، بهداشتی و تغذیه‌ای است، علاوه براین پروژه‌های نوسازی در حاشیه شهر نیز به همت خیرین و اداره کل نوسازی در حال پیگیری است.

 

حقیقی با اشاره به کمبود فضای آموزشی در حاشیه شهر مشهد تصریح کرد: احداث و افتتاح اخیر یک مدرسه در ناحیه یک مشهد، در راستای رویکردهای سند تحول بود، در بازدید دو سال گذشته از مدرسه‌ای در خیابان بابانظر که فضای آموزشی مناسبی برای تحصیل نداشت با کمک خیرین و با اعتباری بالغ بر ۱۶۰ میلیارد ریال بازسازی و هفته گذشته افتتاح شد.

 

وی با تاکید بر اینکه نباید «بازمانده از آموزش» داشته باشیم اعلام کرد: پیش‌بینی طولانی شدن کووید ۱۹ را داشتیم به همین جهت محتوای تولیدی را به یک نقشه یادگیری به‌نام «نقشه یادگیری استانی» تبدیل کردیم، این نقشه در قالب چهار لایه تهیه شد با این هدف و شعار که «هیچ دانش‌آموزی از آموزش باز نماند» و برای اولین‌بار در کشور رونمایی شد، اکنون این نقشه، روشن‌کننده مسیر دانش‌آموزان ما در حاشیه شهر است و باید توسط مدیر، حضوری یا غیرحضوری بودن آموزش دانش‌آموزان رصد و در این نقشه ترسیم شود.

 

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به اینکه در حال حاضر آموزش حضوری به اختیار اولیاء گذاشته شده افزود: اگر در هفته‌های آینده مدارس تعطیل شود در این مدارس آموزش غیرحضوری خواهیم داشت که برنامه‌ریزی و تصمیم با شورای مدرسه و از طریق محتوای آماده شده است.

 

حقیقی تاکید کرد: سال گذشته در تکاپو بودیم در هیچ ناحیه‌ای از مشهد«بازمانده از تحصیل نداشته باشیم» یعنی دانش‌آموزی به خاطر نداشتن امکانات، از ثبت نام محروم نماند اما الان می‌گوییم «بازمانده از آموزش» نباید داشته باشیم و دانش‌آموزی نباشد که به‌دلیل شرایط حاضر و آموزش مجازی تحصیل را رها کند، وظیفه آموزش‌وپرورش این است که در هر شرایطی و با هر ابزاری به دانش‌آموزان خدمات آموزشی را برساند، روش‌های ارسال درسنامه، آموزش در فضای مجازی و شبکه شاد را مورد استفاده قرار دادیم.

 

وی یکی از مشکلات را کمبود سرانه فضای آموزشی در حاشیه شهر عنوان کرد و گفت: همان طور که مشخص است روند افزایش جمعیت در این مناطق صعودی و رو به بالا است، امکان و بودجه افزایش کلاس و یا مدرسه و یا تقسیم دانش‌آموزان هم وجود ندارد، تراکم کلاس‌های ما در برخی مناطق به ۴۰ دانش‌آموز در کلاس می‌رسد.

 

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به توزیع پنج هزار بسته آموزشی بین دانش‌آموزان حاشیه شهر مشهد عنوان کرد: یکی از دغدغه‌های ستاد تشکیل شده برای رفع مشکلات دانش‌آموزان حاشیه شهر، این است که با برنامه‌ریزی بتوانیم بخشی از نیازهای حاشیه شهر را به کمک نوسازی و با کمک خیرین رفع کنیم، خوشبختانه نهادهای دیگر در راستای رفع نیازهای حاشیه شهر مشهد، به کمک ما آمده‌اند.

 

حقیقی تصریح کرد: در راستای افزایش کیفیت تغذیه و بهداشت دانش‌آموزان در حاشیه شهر، پس از برگزاری جلساتی با آستان قدس رضوی، ستاد اجرای فرامین امام خمینی(ره) و کمیته امداد امام خمینی(ره)، به نتایج قابل توجه‌ای رسیدیم که تغذیه رایگان دانش‌آموزان، اهدای بسته‌های حمایتی به خانواده‌های دانش‌آموزان نیازمند و اهدای لوازم التحریر حتی در صورت تعطیلی مدارس بخشی از نتایج این جلسات است.

 

وی رسیدن به عدالت آموزشی را نتیجه یک حرکت گروهی دانست و گفت: از رسانه‌ها انتظار داریم در راستای شناسایی و جذب خیرین نیک اندیش به منظور تهیه گوشی هوشمند و تبلت‌ برای پوشش گسترده‌تر شبکه شاد ما را یاری کنند که این قضایا جز با کمک رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی‌شان محقق نمی‌شود.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: عدالت آموزشی حاشیه شهر مشهد آموزشی در حاشیه شهر برقراری عدالت آموزش و پرورش عدالت آموزشی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمودزاده معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش با حضور در هنرستان دخترانه فنی و حرفه‌ای روشنگران منطقه ۴ تهران از نزدیک از نمایشگاه آثار و دستاوردهای فرهنگی و هنری دانش آموزان بازدید کرد.

محمود زاده با اشاره به اهمیت بالای مهارت آموزی و فراگیری تخصص در دوران تحصیل گفت: توجه به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و رشته‌های مهارتی شاید تا اندازه‌ای مورد غفلت قرار گرفته بوده که خوشبختانه در دولت سیزدهم عزم و اراده جدی بر تقویت آن وجود دارد و اقداماتی نیز صورت گرفته و در حال انجام است.

وی با اشاره به منویات و تأکیدات جدی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) پیرامون توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های مهارتی گفت: ایشان در دیدار اخیر خود با کارگران نیز فرمودند که مدارس با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به اشتغال صحیح و راحت جوانان کمک کنند و این نشان از اهتمام ویژه به این حوزه را نشان می‌دهد چرا که هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای می‌توانند آینده شغلی و تحصیلی دانش آموزان را نیز رقم بزنند.

محمودزاده با تاکید بر این سخن مهم که ما باید دالان کنکور را به دالان اشتغال تبدیل کنیم، اظهار کرد: دانش آموزان در محیط مدرسه با یادگیری حتی یک مهارت می‌توانند در آینده نقش بسیار موثرتری را ایفا کنند، با این رویکرد دانش آموزان با تخصص و مهارت افزایی به امنیت شغلی و درآمدزایی نیز نزدیک شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نگرش به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای امروز بسیار تغییر کرده است، تصریح کرد: اکنون اولیا و دانش آموزان انگیزه و علاقه جدی تری به رشته‌های مهارتی دارند و استعدادهای مهارتی بسیار زیادی در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای ما مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه دستاوردهای فنی و آثار مهارتی دانش آموزان بهترین تبلیغ برای رشته‌های فنی و حرفه است، گفت: البته در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نیز مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفته و وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه و تجهیز رشته‌های هنرستانی گام‌های اساسی برداشته است.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با برنامه ریزی های مستمر و پیگیری‌های عملیاتی، امیدواریم که در آینده بتوانیم ۵۰ درصد دانش آموزان متوسطه را تحت پوشش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای قرار دهیم و آموزش‌های پایه را حتی در مقاطع تحصیلی دبستان در مدارس آغاز نمائیم.

محمودزاده با اشاره به اینکه در سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نیز توجه به هنرستان‌ها و رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار مورد تاکید است، گفت: هم در زمینه تأسیس هنرستان‌های ضمیمه اقدامات خوبی در حال انجام است و از موسسین علاقه مند به تأسیس هنرستان غیر دولتی در قالب وام‌های خوداشتغالی از محل تبصره ۱۸ حمایت خواهیم کرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت بالای هنرستان‌های با رشته‌های هنری، گفت: شما دانش آموزان هنرمند که بهترین مبلغ هنر اسلامی و انقلابی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستید باید با خلق آثار ارزشمند خود در فضای رسانه‌ای نیز مؤثر باشید و با کنشگری‌های مؤثر پیرامون موضوعات مختلف جامعه نقشی جدی ایفا کنید.

کد خبر 6090359 علی قدمی

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • برپایی بازارچه کسب‌وکار به همت دانش‌آموزان بندرانزلی
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است